Edut 

Oletko kyllästynyt siihen vaivaan ja korkeisiin kustannuksiin, jotka liittyvät vohvelikoneen ostamiseen yrityksellesi? Vohvelimestari tarjoaa älykkäämmän ratkaisun: ilmainen lainassa oleva vohvelikone, johon tarvitset vain pienen pantin. Tässä syyt, miksi sinun tulisi valita Vohvelimestari:

Miksi Vohvelimestari?

Joustavuutta liiketoimintaasi

Liiketoimintasi kehittyy, ja niin tekevät myös tarpeesi. Jos vohvelit eivät enää sovi ruokalistallesi 2, 3 tai 4 vuoden kuluttua, voit yksinkertaisesti palauttaa koneen ja saat panttisi takaisin.

Kustannustehokas ratkaisu

Voisit ostaa 1000–1200 EUR arvoisen vohvelikoneen. Käytön jälkeen sen arvo laskee merkittävästi, jolloin sinulle jää kallis laite, jonka arvo on vain murto-osa ostohinnasta. Vohvelimestarin avulla vältät tämän arvon alenemisen kokonaan.

Minimoitu käyttökatko

Laiterikot voivat olla häiritseviä. Vohvelimestarin kanssa, jos koneesi tarvitsee korjausta, korjaamme sen nopeasti tai vaihdamme sen uuteen. Pidä liiketoimintasi sujuvana mahdollisimman vähäisillä keskeytyksillä.

Kaikille osapuolille edullinen tarjous

Tarjouksemme on molemmille osapuolille win-win-tilanne. Saat korkealaatuisen vohvelikoneen lainaksi ilman suuria alkuinvestointeja, ja me varmistamme, että sinulla on tarvittavat välineet menestymiseen. Tämä on kumppanuus, joka hyödyttää molempia.

Yksinkertainen sitoumuS

Ainoa pyyntömme on, että ostat jauhosi Vohvelimestarilta. Vastineeksi saat erinomaisen vohvelikoneen ja vertaansa vailla olevaa tukea.

Yksi seos, monta mahdollisuutta

Yhdellä seoksella voit valmistaa vohveleita ja pannukakkuja, jotka maistuvat herkullisilta sekä makeiden että suolaisten täytteiden kanssa.

Ideoita

Siirappi ja banaani
Kanan hampurilainen
Tomusokeri ja mansikat

Tavataan näytöksen merkeissä!

Ilmoita meille paras ajankohta esittelylle

Esittelemme mielellämme sinulle vohveliohjelmamme.

Ota yhteyttä

Puhelin

(+358) 44 988 2555

Sähköposti

vohvelimestari@gmail.com